Consultprijzen

 

Basis Knoopconsult:
Dit consult vindt plaats bij de ouders thuis op een tijdstip welke we in overleg kunnen bepalen. Dit is voor het kindje vaak rustiger. Ik leer je de gebruiken van een doek en een basisknoop aan. Er is voldoende tijd tot het stellen van vragen en aan het einde van de avond kun jij je kindje veilig dragen. In overleg kan ik eventueel nog wat verschillende doeken of dragers mee nemen zodat je deze kunt proberen. De duur van dit consult is ongeveer anderhalf uur
Kosten 35 euro*


Duo consult:
Dit consult vindt plaats bij de ouders thuis op een tijdstip welke we in overleg kunnen bepalen. Gedurende dit consult zal ik twee mensen tegelijkertijd één basisknoop aanleren. Ik leer jullie de gebruiken van de doek en er is alle ruimte tot het stellen van vragen. De duur van dit consult is ongeveer twee uur.
Kosten 50 Euro*

 

Extra goedkoop consult:
Omdat ik vind dat iedereen moet kunnen dragen!
Dit consult vindt plaats bij mij thuis, op een avond na 19.30 uur. In dit consult leer ik je de gebruiken van een doek en een basisknoop aan. Je kunt je vragen stellen en aan het einde van de avond kun jij je kindje dragen in een veilige knoop. Je hebt de mogelijkheid tot het voelen van al mijn doeken en eventueel tot het passen van een paar dragers. De duur van dit consult is ongeveer anderhalf uur.
Kosten 30 euro


Ieniemienie consult:
Je kunt al knopen, maar bent nog wat onzeker. Je hebt een paar korte vragen of wilt dat ik eventjes mee kijk. Dan is een ieniemienie consult iets voor jou. Dit consult duurt maximaal een uur. In overleg kan dit bij jou of bij mij thuis.
Kosten 20 euro*


Zwangerschapsconsult:
Je bent in verwachting; gefeliciteerd!
Je hebt alles wat uitgezocht of je bent per toeval in aanraking gekomen met het dragen en wilt dit eigenlijk zo snel mogelijk na je bevalling gaan doen. Dan is een zwangerschapsconsult iets voor jou. Ik kom in de zwangerschap bij je thuis en leer je de basisknoop. Als je eenmaal bevallen bent, kom ik nogmaals bij je thuis om samen nog een keer te knopen, indien nodig. Ik help je met het uitzoeken van een prettige doek zodat je direct na de bevalling volop je kindje kunt dragen.
Kosten 45 euro*


Knoopwijzen voor zwangeren:
Als je buik groter wordt, ervaar je soms beperkingen. Misschien heb je last van je bekken of rug? Ik ken verschillende knoopwijzen waarmee ik je buik, rug en bekken kan ondersteunen waardoor de zwangerschap voor jou wat draaglijker kan worden.
Ik kom bij je thuis en laat je 6 verschillende knopen ervaren. Hieruit zoek jij één knoop die je het allerprettigst vind, welke ik je dan nog een paar maal laat oefenen. Deze knopen zijn goedgekeurd door verloskundigen, gynaecologen en bekkentherapeuten.
Kosten 45 euro


Groepsconsult:
Een babyshower, vrijgezellenfeest, of gewoon een groep meiden die het dragen wil leren. Voor jullie heb ik nu een groepsconsult. Lachen, gieren brullen omdat iemand in de knoop zit met een doek? Of een wedstrijdje doen wie het snelst kan knopen? Of gewoon samen het knopen leren?
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden,
Voor vragen en kosten; neem even contact met me op via het contactformulier of draagmemmie@gmail.com


Voorlichting:
Kraamverzorgsters, leidsters van een kinderdagverblijf, fysiotherapeuten, en alle anderen die met kleine kinderen werken en geïnteresseerd zijn in het dragen van deze kleintjes. Ik vertel graag over de voordelen van het dragen. Laat een korte knoopinstructie zien en vertel over de magie van de doek. 


Cadeaubon:
Je hebt geen idee wat je je vriendin voor haar verjaardag/Sinterklaas/kerst moet geven. Een cadeaubon voor een draagconsult is dan een leuk idee!
Ieder gewenst bedrag is in te vullen en de bon is een jaar na uitgifte geldig.


Huren doek:
Mocht je nog niet zeker weten of dragen met een doek iets voor je is. Of om eens een bepaalde doek te proberen. Het is bij mij ook mogelijk om doeken te huren. Neem voor de aanwezige doeken en vragen even contact met me op!


Inloopochtenden:
Zeer regelmatig houd ik ‘draagmeets’. Deze inloopochtenden zijn meestal bij mij thuis, maar ik ga ook regelmatig naar heit en mem cafés in de regio. Het is een gezellig samenzijn waarbij je verschillende doeken en aanwezige dragers kunt proberen en korte vragen kunt stellen. 
Kosten gratis

 


*Ik zie mij genoodzaakt een kilometervergoeding te vragen bij een huisbezoek buiten mijn regio van 0.20 cent per kilometer.

 

Liefs 
Draagmemmie